presenninglageret.dk

Vi ved alt om presenninger og en hel masse andet

Generelt

Ældre bruger netdating i stigende grad

Ældre er begyndt at bruge netdating i stigende grad. Grunden til dette er muligvis, at de har været i et langt ægteskab og singlelivet har de ikke kendt til de sidste mange år. Når de så står og har været igennem en skilsmisse og hverdagen starter, mærker de med tiden at det kan være trist og ensomt at være ældre og single. Her er det netdating for seniorer kommer ind i billedet.

De er muligvis fra den generation som ikke lige er vant til at sidde ved en computer, men de fleste har brugt en computer den sidste del af deres arbejdsliv og eller har fået taget et kursus i at bruge computer, og netdating kræver kun en computer og internetforbindelse hvis du nu sidder og er helt håbløs til en computer så få dine børn, børnebørn eller andre du kender til at hjælpe dig. Netdating vil være en god og nem løsning for dig som er ældre og er single, du skal gå ind og finde den side du vil være på det kunne evt. være 40plus.dk og opret en profil hvor du skal beskrive hvem du er, og hvad du søger og de ønsker du skulle have til en ny partner, så simpelt er det og derfor egnet det sig til ældre og netdating, og faktisk bruger ældre netdating i stigende grad.

Du kan være anonym – så længe du vil

Du kan sidde bag din computer og være mere eller mindre anonym, du kan sidde med morgenhår fordi der er ingen der sidder og kigger på dig alt imens du sidder og chatter. Alt går efter dit tempo, det er dig der styrer hvor stærkt det skal gå, hvem du vil skrive til og hvem du vil svare.

Netdating er lettere

Ældre bruger netdating i stigende grad da de ikke skal ud og lede i byen efter deres partner, netdating gør det meget nemmere, og man kan sidde og skrive stille og roligt sammen, uanset om du er lidt genert eller ej, netdating gør det meget nemmer for dig som ældre og som  gerne vil finde en ny partner eller ven, man er jo ikke 20 år mere og måske har man rigtig svært ved at skulle henvende sig til en person ansigt til ansigt, og måske er det bare svært at skulle ud og finde en ny partner og genertheden holder dig måske tilbage. Så nu er det bare i gang med at bruge netdating selvom du er ældre, det er helt normalt at date på denne måde og igen der er flere og flere ældre der bruger netdating i stigende grad. Det er gratis at oprette en profil, dog kan der tilkøbes forskellige abonnementer, alt efter hvad du vil have og kunne gøre på siden.

De fleste vil gerne finde en partner

Vi lever i stigende grad i en verden hvor danskere lever deres liv som single, i den nye ældregeneration, hvor de bliver skilt i en alder af 40-70 år, vil de fleste ikke leve deres liv alene, man vil stadigvæk gerne finde en partner også selv om man er ældre, man har stadigvæk brug for et kærlighedsliv eller tætte gode venner som man kan dele sin hverdag med, selvom man dater er det ikke sikkert man bliver kærester, måske finder man bare sig en rigtig god ven og nok en kæreste senere.

 

Disclaimer

One thought on “Ældre bruger netdating i stigende grad

  • Netdating er en virkelig god ting. Uanset hvilken aldersgruppe man tilhører. Og det er der flere grunde til: Man kan bl.a. let og hurtigt komme i kontakt med andre mennesker, som har samme interesser og som leder efter det samme som en selv. Man har også muligheden for at lære personen i den anden ende lidt inden man evt. mødes første gang. Det kam man f.eks. gøre ved at chatte og skrive sammen inden man skal mødes. Det tror jeg giver bedre chance for et godt match, end hvis man bare mødes til en tilfældig date.

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *