presenninglageret.dk

Vi ved alt om presenninger og en hel masse andet

Indendørs

Gang i festteltet!

Der hersker ingen tvivl om, at en fest afholdt i baghaven i et stort telt er en urimelig dejlig måde at være sammen på. At sidde delvist i naturen og delvist i en stue er en vinder i sommermånederne. Netop derfor er det også en sikker hitter til forårets konfirmationer. Snakken er ofte lidt mere løssluppen i et telt end i et egentlig festlokale. Man kan derfor også sagtens “slippe af sted” med andre typer underholdning end man kan indendørs – her behøves man ikke leje jukebox, bands eller andet. Man kan komme rigtig langt med noget så gammeldags som en stak velvalgte brætspil.

Hvilke der skal vælges afhænger selvfølgelig lidt af publikummet, men typisk skal det være spil, der kan spilles af alle aldersgrupper og ikke er specielt komplicerede.

Et godt eksempel på et passende spil kunne derfor være Vildkatten (du kan finde det her) hvor det gælder om at være hurtig på hånd og i hoved. Det er lært på 5 minutter og alle kan være med fra 5 år og op.

I samme genre findes andre spil som f.eks. Hit the Hat, Jungle Speed, Splash Attack og Blitz der også er lynhurtigt lært og sjove for både store og små.

Rigtig god fest!

 

Disclaimer

One thought on “Gang i festteltet!

  • Lyder som nogle rigtig sjove spil! 🙂
    Vi har sådan en single-komsammen næste weekend. Kunne være med skulle udfordre de andre med et spil vildkatten. Jeg tror det vil kunne bringe smilene frem 🙂

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *