presenninglageret.dk

Vi ved alt om presenninger og en hel masse andet

Teknik

Den gang computeren gik i stykker

Der var engang hvor min computer var gået i stykker, og det var rigtig skidt, da det er den jeg bruger 24/7 around the clock 365 dage om året. Computeren var gået i stykker fordi jeg ved en fejl var kommet ind på en hjemmeside, der ville snyde mine kreditkort oplysninger ud af mig. I min iver for at kommer væk fik jeg installeret nogle programmer som sløvede min computer ned i hastighed, faktisk kunne det tage hen mod 20 minutter at komme ind på Windows skrivebord og herefter foregik alting i slowmotion. I min Internet browser var der kommet 3 nye ekstra Toolbars med internet radio og mulighed for at søge direkte online, min startside var lavet om og i det hele taget virkede mine programmer ikke, som inden computeren gik i stykker.

Jeg blev først rigtig opmærksom på problemet, da jeg modtog brev fra CSIRT om at min postkasse var blevet spærret, fordi den havde sendt 7.500.000 spam mails i løbet af natten. Jeg vidste, at jeg måtte få renset min computer for spyware og begyndte at søge på nettet efter et godt firma der yder it-support.

Jeg kontaktede firmaet og forklarede, at min computer ikke ville så meget, efter den var blevet angrebet af cyber-tyve. Den meget kompetente IT-konsulent hjalp mig igennem en fjernopkobling med at få renset diverse trojanske heste og keygrabbere ud og min computer lever lykkelig uden snavs stadig den dag i dag.

Min anden computer der står på mit kontor fik jeg hjælp til senere af selv samme computer firma, da jeg havde udfordringer med at få min printer til at fungere i et specielt designet program.  Printeren var installeret og fungerede korrekt under Windows 8.1, men kunne ikke udskrive fra mit specielt udviklede program. Det kunne heldigvis løses pr. telefon opkald.

 

Disclaimer

One thought on “Den gang computeren gik i stykker

  • Der er bare ikke noget værre, end når computeren driller. Man er simpelthen blevet afhængig af at være online. Og uanset om man skal ind på sin dating profil, bankkonto eller noget helt tredje, så er man jo prisgivet, når computeren strejker.

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *