presenninglageret.dk

Vi ved alt om presenninger og en hel masse andet

Ferie, fritid og oplevelser

Sjove ting man kan lave på en date

Når danskerne skal på date, så bliver det ofte til en god middag på en restaurant eller et par drinks på en cafe, men mange begynder at bryde denne tradition, og foretrækker i stedet for sjove ting man kan lave på en date.

En middag på en restaurant med en man ikke kender særlig godt, kan godt komme til at virke en anelse ubehagelig, især i starten, hvor ingen af parterne rigtig ved hvad de skal sige, og begge er godt nervøse, og måske endda lidt generte.

Derfor kan det faktisk være en rigtig god idé at starte en date med sjove ting, man kan lave, på den måde starter daten, forhåbentlig, med et godt grin, og begge parter løsner dermed op, og så kan man sagtens gå ud at spise sammen bagefter, og nu er der pludselig noget tale om, nemlig den sjove oplevelse man netop har haft sammen.

Der er mange sjove ting at tage sig til

Der er naturligvis mange sjove ting man kan lave på en date. Det er en fordel, hvis du allerede kender lidt til personen, inden du beslutter hvilket sjov oplevelse I skal have sammen. Er din date til underholdning, musik, tivoli, stand-up eller måske fart og spænding? Hvis du allerede ved det, så er det meget nemmere at vælge en sjov oplevelse, som din date helt sikkert vil syntes om. På 40plus.dk kan du oprette en profil og lære din kommende date at kende lidt bedre inden i mødes første gang.

Er din date til fart og spænding, så kunne det være en ide at køre lidt gokart, og dermed have en lille konkurrence. Alle elsker konkurrencer, og det vil helt sikkert være en sjov ting man kan lave på en date.

Er din date mere til et godt grin, så vil det helt sikkert være en super idé, at tage din date med til et stand-up show. Her kommer I helt sikkert til at grine sammen i en times tid, og efterfølgende har I en masse I kan tale om, for I vil naturligvis tale om aftenens mange jokes og sjove kommentarer. De fleste elsker stand-up, så du vil være forholdsvis sikker hvis du vælger stand-up, som en af de sjove ting man kan lave på en date.

Hvis din date er den mere stille type, og bare elsker hygge, så kan du overveje om du skal invitere hende med i tivoli. Det er både hyggeligt og underholdende, og masser at se på og tale om.

Andre sjove ting man kan lave på en date, er blandt andet bowling, klatring, vandsport, paintball eller måske lidt minigolf. Muligheder er mange, og det er blot at vælge en af de sjove ting man kan lave på en date. En sjov oplevelse som start på en date, er en super løsning, især hvis I ikke kender hinanden særlig godt endnu. Hvis du er usikker på hvilken sjov oplevelse I skal på, så spørg din date hvad vedkommende har lyst til, medmindre det absolut skal være en overraskelse. I så fald må du bruge din fantasi og mavefornemmelse, og vælge blandt de sjove ting om du tror passer din date bedst.

Tænker du nu på, hvordan du overhovedet får arrangeret en date, så kan du tage et kig på nettet, hvor der er mange dating sider, som f.eks. denne her https://www.40plus.dk/datingsider.php at vælge i mellem.

Prøv senior.dk hvis du er en tand ældre

Har du rundet de 50+ er senior.dk er rigtig godt sted at starte nye bekendtskaber. Her er rammerne på plads, så alle kan få en god oplevelse og man kan lære hinanden at kende i trygge rammer, inden man evt. beslutter sig for at mødes og tage på en ”rigtig date”.

Er man først kommet dertil, at man gerne vil mødes på en date, er det bare om at sætte fantasien lidt i gang, samtidig med, at man sporer sig ind på, hvad ens nye bekendtskab kunne tænke sig, at I skal foretage jer sammen.

Der er mange sjove ting, man kan give sig i kast med – så det er bare om at komme afsted.

Disclaimer

2 thoughts on “Sjove ting man kan lave på en date

  • Rigtig mange gode idéer. Det er nemlig vigtigt at huske, at det hele ikke må blive for stift, når man skal på date. Så bliver det hurtigt kejtet og man kommer slet ikke til at lære hinanden at kende på en god måde.

    Besvar
  • Der er mange, som har fået øjnene op for, hvor sjovt det er at date. Endda så mange, at 40plus.dk nu har fået en afdeling i Belgien 🙂

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *