presenninglageret.dk

Vi ved alt om presenninger og en hel masse andet

Generelt

Find dig et ekstra job eller et fritidsjob

Nogle gange er der brug for lidt ekstra penge, og så kan du finde et ekstra job/fritidsjob via jobbi.dk. På jobbi.dk er der masser af småjobs, hvor du kan tjene en ekstra skilling. Et småjob kan du have tid til ved siden af dit andet job eller måske skole. Det er et job, du ikke skal bruge så mange timer på hver uge. Det er lige fx et par timer ekstra, og så tjener du også lige lidt ekstra.

Med et ekstra job kan du betale en ekstra regning, betale hurtigere af på din gæld eller bare få råd til noget du gerne vil have. Eller du kan bare have lidt flere penge at gøre med. Et ekstra job kan være godt at have. Det giver nemlig lidt ekstra penge og lidt mere luft i økonomien.

Find jobs på portal

Det er nemt for dig at finde småjobs. Du kan finde dem på portalen jobbi.dk. Her kommer folk med opgaver, de skal have løst. Så kan du melde dig som den, der kan løse dem. I laver indbyrdes en aftale om både tidspunkt og løn. Det vil sige, at du fuldstændig selv kan kontrollere jobbet. Du kan lægge arbejdstiderne, når du har tid. Du kan også selv påvirke, hvor meget du tjener på det.

Du skal oprette en profil på portalen. Her kan du fortælle om, hvad du har lyst til at hjælpe folk med. Så kan de kontakte dig, hvis de har opgaver inden for de områder og vil lave en aftale med dig.

Mange opgaver

Der er forskellige jobområder på jobbi.dk. Du kan vælge, om du vil hjælpe folk med børne- eller dyrepasning, havearbejde, rengøring, lektiehjælp, håndværksmæssige opgaver eller diverse andre opgaver.

Du har mulighed for at skrive en tekst på din profil. Du kan altså skrive der, hvis der er andet, du kan hjælpe med. Det vil sige, at der ingen grænser er for, hvad du kan tilbyde.

Er du god til noget, kan du tilbyde din hjælp til andre på jobbi.dk. Du kan udføre den slags opgaver for nogen, der ikke selv kan eller vil, og så kan du tjene lidt ekstra penge.

Dit eget ansvar

Det er ikke jobbi.dk, der er din arbejdsgiver. Portalen formidler bare jobs. Når du udfører en opgave for en person, skal du altså være opmærksom på, at det hele er dit eget ansvar. Du skal sørge for at passe på dig selv. Du skal sikre dig, at du får din betaling. Du skal også selv sørge for at indberette din indtjening til SKAT.

Det er gerne private, der finder hjælpere via jobbi.dk. Så får du nok din betaling over MobilePay eller som kontanter. Der vil ikke være dokumentation for det. Det kan være en god idé, at du selv holder styr på din indtjening. Du bør skrive ned, når du har et job, og hvad du tjente på det. Så har du overblik. Så ved du, hvad du har tjent på dine ekstra småjobs. Du kan også nemt se sidst på året, hvad du skal indberette til SKAT. Overblik er en god idé.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *