presenninglageret.dk

Vi ved alt om presenninger og en hel masse andet

Generelt

Puslespil er balsam for sjælen

I dag er der ikke ret mange tidspunkter på dagen og på ugen, hvor der ikke stilles krav til os. Når vi er hjemme, så er der altid lige et eller andet, vi kan/skal lave, og når vi er ude, så har vi travlt med at komme fra A til B. Sjældent får vi tid til at sætte os ned og bruge tid på noget, der gør os afslappet, og som ikke stiller nogle krav til os overhovedet.

Sådan en ting er puslespil.

Læg puslespil sammen

Vi har måske en gang tænkt, at puslespil kun var for små børn. Men det gælder langt fra længere. Unge som gamle nyder at lægge puslespil, fordi det er en meget afslappende og hyggelig aktivitet, der kan gøres alene eller i samvær med andre.

Puslespil er noget, man kan mødes om, og som ikke indebærer, at man nødvendigvis skal konkurrere mod hinanden eller snakke sammen. Her kan man blot nøjes med at hygge sig i hinandens selskab, mens man brik efter brik kommer tættere på det samlede billede.

Meditation med puslespil

Selve puslespillets opbygning er meget meditativt. Her fokuserer man på én lille brik ad gangen, indtil man finder det store billede eller motiv. Det gør, at man finder sit fokus, der til tider kan flyve fra et sted til det andet med lysets hastighed. Men når vi lægger puslespil, behøver vi kun at flytte fokus fra én brik til en anden. Ikke andet end det. Deri består det meditative i at lægge puslespil.

Vil du gerne se, om puslespillet er noget for dig, så begynd med at købe et puslespil i genbrug med 200 brikker. Så kan du altid prøve med et større puslespil, hvis du finder ud af, at det lige er noget for dig. Husk, at der ikke er nogen større mening med puslespillet, end at du skal slappe af og hygge dig.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *