presenninglageret.dk

Vi ved alt om presenninger og en hel masse andet

Generelt

Wasgij er en ny udfordring til de pusle-glade

Hvis du er en af de mange, der er glade for at kunne lægge et puslespil ind imellem, så er du nok vant til, at du sætter dig ned med et billede og en masse brikker, og når så brikkerne ligner billedet er du færdig.

Sådan er det dog ikke med alle puslespil, og hvis ikke du har prøvet andet end det her, så skal du unde dig selv oplevelsen. Puslespil bliver nemlig noget helt andet, når du lægger Wasgij i stedet. Med denne type puslespil skal du nemlig ikke lægge brikkerne så de ligner billedet, men lægge brikkerne så de ligner hvad personerne på billedet kigger på.

Det lyder meget mystisk, og det er det også lige til at starte med, men det bliver både mere udfordrende og mere underholdende at lægge puslespil på den måde, og derfor er det helt sikkert noget du skal prøve. De findes i mange forskellige størrelser, og derfor er der også noget for alle, lige fra børnefamilien til de voksne der bare ikke kan få nok af de små brikker. Næste gang du køber et puslespil, skal du i hvert fald overveje det meget stærkt, om ikke det er sådan et du skal have.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *