presenninglageret.dk

Vi ved alt om presenninger og en hel masse andet

Generelt

Advokat til patient

For et par år siden gik du til lægen, fordi du følte dig ualmindeligt træt. Måske skulle du have nogle vitaminer eller måske var der noget galt i dit kropslige system. Lægen fandt ikke noget forkert. Du fik taget blodprøver, som blev analyseret på alle mulige måder. Du fik taget hormonprøver og ja, du kan slet ikke huske, hvor mange forskellige prøver, du måtte underlægges. Lægen fandt dog ikke, at der er noget galt med dig. Så du fik besked på at tage nogle ekstra C-vitaminer og lidt jern. Det gjorde du.

Dårlige nyheder

Men nu, hvor du lige har fået de dårlige nyheder om, at du faktisk lider af en alvorlig sygdom og at du skal ind i et hårdt behandlingsforløb, så er du rasende. Din ’gamle’ læge burde have kunnet se, at du var syg. Din nye læge har lige fortalt dig det. Og han har fortalt dig, at han har mistanke om, at du har udviklet sygdommen over ret lang tid. Måske over mere end tre eller fire år.

Du er dog en fighter. Og du skal nok få bugt med sygdommen. Dit raseri imod din gamle læge vil dog ikke fortage sig. Men, hvis du skal bruge al din energi på at være rasende, hvor finder du så overskud til at kunne kæmpe imod din sygdom?

Mulighed for erstatning

Kunne du måske finde lidt ro i dit sind, hvis du vidste, at du kan få patienterstatning for den behandling – eller mangel på samme – som din ’gamle’ læge udsatte dig for? Givetvis. Og det er ikke for sent. Du skal søge om patienterstatning nu. Og du skal alliere dig med en god advokat. En der har speciale i patienterstatninger. Hvor finder du en advokat, der kan støtte dig i at indgive en klage over lægen, som ikke så, at du var syg? Dette er din første tanke.

Den næste er, om der findes en særlig myndighed, som du kan klage til? Fx et patientklagenævn? Du går ind på Google og skriver: ”Patientklagenævnet erstatning”. Det giver ikke så mange resultater, men du ser, at der er en myndighed, som hedder Patienterstatningen. Du går ind på denne myndigheds site for at læse om, hvad du skal gøre. Desværre forstår du ikke noget af det, de skriver. Det er skrevet i sådan et sprog, som ingen forstår. Godt nok på dansk. Men altså. Du beslutter derfor, at du skal finde en advokat.

Special-advokat til hjælp

Du skriver derfor: ”Advokat patienterstatning”. Det giver resultater. Men de fleste advokater, du ser, har deres kontor i København. Så du forfiner din søgning: ”Advokat Vejle Patienterstatning”. Det gav resultater, der kan bruges. Du ringer til den første på listen, for at høre, om I kan få en samtale om din sag og din situation. Det kan I. I næste uge. Du kan komme og besøge advokaten på hans kontor kl. 11:00.
Du møder op til tiden. Imens du venter på at advokaten, du har en aftale med, er færdig med sit møde, iagttager du livet på advokatfirmaets kontor. Der er mange advokater. De taler kun om erstatningssager. Du ved, at du er det rigtige sted.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *