presenninglageret.dk

Vi ved alt om presenninger og en hel masse andet

Indendørs

Hygge med hjemmesko

Søndag morgen. Du ligger og rævesover i sengen. Du kan høre, at din mand står op. Tager slåbrokken og sine hjemmesko på. Går ud – i kulden – for at hente søndagsavisen, der ligger i postkassen. Kommer hurtigt tilbage og begynder at lave morgenmad. Noget af det bedste søndag morgen er et langt morgenmåltid med avislæsning – sådan både fysiske aviser og de elektroniske. Marmeladen bliver sat frem. Du kan dufte kaffen. Og det får dig ud af fjerene. Du trækker dine hjemmesko på fødderne. Lægger mærke til, at der er et lille hul i en af syningerne ved skoens sål og tåen. Aha, det er derfor det trækker ind på foden.

Morgenhyggen

I siger godmorgen til hinanden. Sætter jer ved spisebordet og avislæsningen begynder – imens I nyder kaffen og ristet brød med ost eller marmelade. I taler lidt om de avisartikler, som I læser. Derefter drejer samtalen sig over imod, hvordan planerne for den kommende uge ser ud. Du fortæller, at du vil gå på skoindkøb på et tidspunkt. Du vil finde et par lækre – og holdbare – hjemmesko til kvinder. Din mand spørger dig om, hvornår du har tænkt dig at gøre det. Han tager tidligt fri på tirsdag. Måske kunne I mødes inde i byen og købe sko sammen. Han har brug for nye sko. Dog ikke hjemmesko til mænd, men sådan et par sorte sko til brug på arbejdet.

Du har sådan set ikke bestemt, hvornår du skal købe hjemmeskoene til dig selv, men tirsdag kunne være fint. Så I laver en aftale om at mødes tirsdag eftermiddag og gå på skoindkøb sammen. Du ved, at tirsdag eftermiddag bliver hyggelig. Den vil nemlig ikke kun fokusere på at kigge på hjemmesko til kvinder. Den vil ende med, at I går ud og spiser en tidlig middag sammen – efter at I har fået købt jeres sko.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *