presenninglageret.dk

Vi ved alt om presenninger og en hel masse andet

Generelt

Mange indbrud?

Bor du i et område, hvor der sker mange indbrud? Hvis ja, så er her nogle gode råd til, hvordan du kan sikre din bolig imod tyveri. Jo, det handler både om alarmsystemer og om nøgler. Og låse. Og låsesmede. Men det kommer vi til. Først og fremmest, så skal jeg lige slå det fast, at det handler om, at du skal føle dig totalt tryg i din bolig. Også selvom der måske sker mange indbrud i området. Dernæst skal jeg lige gøre dig opmærksom på, at jeg ikke er fungerende låsesmed i København eller på Frederiksberg. Jeg har heller ikke særlige kontakter til billige låsesmede, som jeg vil anbefale her. Jo, jeg kender en låsesmed på Frederiksberg, som er god. Og billig. Men det er ikke, fordi han skal have din opmærksomhed, at jeg fortæller dig dette her:

Utryg i egen bolig

Hvis du føler dig utryg i din bolig og ligger søvnløs om natten af frygt for indbrud, så er du helt ude på et sidespor, som du hurtigst muligt skal væk fra. Du skal have din nattesøvn. Og du skal være tryg. Ikke ligge og tænke på, at de trin, du kan høre, ude fra trappeopgangen muligvis kommer fra en tyveknægt. Du skal drømme sødt.

Men for at kunne det, så skal du muligvis se det i øjnene, at du bliver nødt til at tilkalde en billig låsesmed, som kan lave to ting for dig: Det første, han skal gøre, er, at tjekke om dine låse er sikre og tidssvarende. Er de det, så er der et flueben på listen.

Sikre låsesystemer

Ellers skal du se på låsesystemer som for eksempel iLoq. Det næste er, at han skal tjekke, om du eventuelt har mulighed for at sætte en ekstra sikkerhedslås op på dine døre. Det kan være lidt bøvlet, især hvis du bor til leje. Her kan låsesmeden vejlede dig, så du kan tale fornuftigt med din udlejer. Udlejere er jo ikke altid villige til at lave nye investeringer i deres ejendomme. De er tilfredse, så længe de får det afkast, de forventer. Er det derimod en ejerbolig, du har, så er situationen en anden: Du bestemmer.

Den lokale låsesmed

Hvis det er tilfældet, så skal du spørge din låsesmed fra Nørrebro, om hvilke sikkerhedslåse han vil anbefale. Og du skal selvfølge også spørge om prisen. Nogle sikkerhedslåse er nemlig lidt svære at få installeret. De griber jo ind i dørkarmen. Og skal arbejdet udføres godt, så skal din låsesmed have lov til at bruge tiden, det tager. Han skal ikke presses til at få låsen installeret hurtigst muligt. Så du må regne med en lille ekstra investering. Men den kan betale sig. Du vil nemlig ikke længere få brug for at købe sovepiller. Du vil kunne sove i fred og ro. Uden tanker om, hvem det er, der går op ad trappeopgangen en sen aften. Du vil også kunne tage på en weekendtur til Jylland for at besøge din familie uden, at du hele tiden sidder ved kaffebordet og bekymrer dig om mulige indbrud. Din låsesmed i København har nemlig sørget for, at dine døre er sikre. Han har sørget for, at du fik ekstra god tyverisikring installeret – mekanisk.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *