presenninglageret.dk

Vi ved alt om presenninger og en hel masse andet

Generelt

God musiksælger

Det var formentlig den bedste sælger, jeg nogensinde har mødt, da jeg forleden dag var et ærinde inde i den musikforretning, hvor jeg normalt handler. Jeg skulle have et nyt skind til min lilletromme, men heldigvis var det ikke noget, der hastede så voldsomt, for skindet på lilletrommen er endnu ikke gået i stykker, men jeg kan se på det, at det ikke holder så voldsomt meget længere, så jeg foretrækker af at have et nyt parat den dag, skindet brister.

Jeg fremførte mit ærinde i forretningen, og ekspedienten forhørte sig om, hvilket mærke tromme jeg har og om den nøjagtige diameter på lilletrommen. Det var ikke noget problem, for jeg har en gang tidligere skiftet skind på den tromme, og jeg havde været forudseende nok til at gemme sedlen fra indpakningen, hvoraf de nøjagtige specifikationer fremgik.

Vi har det ikke på lager, men vi kan have det i løbet af få dage, sagde ekspedienten, som så ikke kunne dy sig for at spørge, hvor gammelt mit tromme sæt egentlig var. For det er sådan, sagde han, at sådan nogle skind normalt holder i en hel del år, så dine trommer må da være ret gamle, når du allerede har fået skiftet skindet en gang tidligere.

Der gik lidt tid, før det gik op for mig, at han var i startfasen af at overtale mig til at købe et helt nyt trommesæt, men jeg opdagede det, da han fortalte, at de i forretningen netop havde et fremragende trommesæt på tilbud i øjeblikket, fordi forretningen gerne ville have ryddet lidt ud i deres musikinstrumenter for at få plads til nye modeller. Se selv alle de mange musikinstrumenter her.

Nu er det bare sådan, at jeg kun spiller musik på amatørbasis, og jeg er godt tilfreds med mit nuværende trommesæt, som jeg bestemt ikke har nogen intentioner om at udskifte. Det gjorde jeg ekspedienten opmærksom på, og det, der får mig til at betegne ham som en fremragende sælger, er, at han straks accepterede det og holdet inde med sin salgstale. Sådan en sælger har jeg tillid til, så han skal nok på et tidspunkt få held med at sælge mig noget nyt af den ene eller den anden slags.

Jeg bestilte mit trommeskind, som jeg kan afhente om et par dage. Det er selvfølgelig uforskammet dyrt, men til gengæld har jeg også købt et fabrikat, som jeg ved er af meget høj kvalitet og holder længe.

I det lille amatørband, som jeg er medlem af, er jeg selv følgelig trommeslager. Vi spiller et ganske bredt repertoire, men holder mest af skotsk og irsk folkemusik. De to andre i bandet spiller henholdsvis violin og harmonika, og vi hygger os vældigt med vores musik, når vi mødes en gang hver anden uge for at øve os og hygge os med et par pilsnere eller et glas vin.

Det er Lars, der spiller harmonika, og han har også en udmærket sangstemme med en tilpas hæshed, der passer fremragende til den musikgenre, som vi spiller. En sjælden gang imellem har vi publikum på, men altid uden betaling.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *