presenninglageret.dk

Vi ved alt om presenninger og en hel masse andet

Generelt

Ideelle forhold til kurser

Det er bestemt ikke de mest ideelle forhold, vi på vores hold bliver budt i forbindelse med den efteruddannelse, jeg er gået i gang med på opfordring fra min chef. Det er en erhvervsskole her i København, der står for uddannelsen, men jeg har helt afgjort en fornemmelse af, at skolen er blevet overrasket over, hvor stor tilslutning den har fået til uddannelsen.

I hvert fald er det tydeligt, at det kniber med lokaler til de enkelte kursusdage. Det er sådan, at uddannelsen løber over et år, og så skal vi rykke en dag ud af kalenderen hver uge og deltage i kursusforløbet. Dertil kommer et ganske omfattende hjemmearbejde, men når uddannelsen er overstået, vil jeg og de øvrige kursusdeltagere få certifikat på denne efteruddannelse, som vi nok kan forvente opkvalificerer os til en række forskellige jobs.

Men som sagt synes jeg ikke, vi får en ordentlig behandling med hensyn til undervisningslokaler. Skolen selv har ikke tilstrækkeligt med lokaler, så den har lejet sig ind på forskellige kursuslokaler i København, så vi må affinde os med at skulle møde et nyt sted næsten her eneste uge.

Det er lidt besværligt med hensyn til transport, men det er dog til at komme over. Hvad værre er, så er det mit indtryk, at det går en smule ud over kvaliteten af undervisningen, at vi ikke har et fast lokale til kursusdagene.

Og vores lærere har bebudet, at det vil fortsætte på den måde hele det år, uddannelsen tager. For eksempel fik vi i går at vide, at vi torsdag i næste uge skal undervises i nogle mødelokaler i København, hvor der for eksempel ikke findes noget A/V-udstyr, men det bekymrer ikke den lærer, vi skal have i næste uge, for hun mener sagtens, at hun kan gennemføre undervisning på en kvalificeret måde med blot en almindelig flipover at skrive på.

En af de andre kursister har på egen hånd forsøgt at hjælpe skolen med at løse problemet. Hun arbejder nemlig i et firma, som har nogle meget velegnede konferencelokaler i København, og hun har derfor foreslået, at skolen lejer sig ind hos hendes arbejdsgiver, som godt kan garantere det samme lokale hver torsdag resten af vores skoleår.

Og man kan da godt sige, at skolen har taget pænt imod hendes initiativ, men problemet er bare, at skolen ikke vil betale den leje, som hendes firma skal have for sådan et lokale. Budgettet for denne efteruddannelse kan slet ikke bære en så høj leje, har skolen meddelt hende.

Derfor må vi nok se i øjnene, at vi skal fortsætte med at pendle rundt til forskellige undervisningslokaler resten af skoleåret. Det er irriterende men selvfølgelig ikke totalt ødelæggende for os. Samtidig har det da den charme, at vi bliver bekendt med stort set alle de forskellige lokaler af den slags, man kan finde i København.

Jeg har nu besluttet mig for, at jeg ikke vil lade mig irritere over den forvirrende lokalesituation, for jeg ønsker at få det helt optimale udbytte af min efteruddannelse.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *