presenninglageret.dk

Vi ved alt om presenninger og en hel masse andet

Generelt

Sendte du blomster

Hvordan friede du til manden i dit liv? Sendte du ham blomster via en forhandler, der har blomsterlevering på Amager? Eller købte du buketten på stedet og lavede en god middag, som I delte og, hvorunder du spurgte, om han ville indgå i ægteskab med dig? Eller var det noget med, at du sad omme på den anden side af kloden og var ved at gå til, fordi du savnede ham? Du fik derfor fat i en blomsterhandler, der kunne lave hurtig blomsterudbringning i København og omegn, og som også kunne skrive et kort – med bare en enkelt sætning: ”Vil du gifte dig med mig?”

Svaret er det vigtige

Det er ligegyldigt, hvordan du friede. Det, der ikke er ligegyldigt, er, at I blev gift og er glade for hinanden. Og det, som heller ikke var ligegyldigt, var at frieriet skete med blomster. Blomster er nemlig dejlige. De dufter skønt. De er smukke og farverige. De holder længe i en vase, hvis du ved, hvordan du lige skal skære dem i stilkene. Og ja, nogle buketter kan du faktisk tørre, så de kan pynte længe.

Men blomster bruges dog ikke kun til frierier. De bruges også til fødselsdage, særlige mærkedage – fx jubilæer – og ja, også til begravelser. De er nemme at få fat i. Mange blomsterforhandlere holder da også deres fysiske butikker åbne hver eneste dag.

Nemt at bestille online

Men, har du ikke en fysisk blomsterforretning i nærheden af dig, så er det jo nemt at bestille en buket blomster online. Du skal bare sørge for, at forhandleren kan udføre levering og udbringning af blomster i København eller, hvor buketten nu skal leveres. Og for at gøre livet lidt nemmere for blomsterforhandleren, så bør du bestille buketten et par dage inden, den skal leveres. Blomsterforhandleren skal jo købe friske blomster. Det vil være meget utilfredsstillende, hvis du får at vide, at den person, du sendte blomster til, modtog en vissen buket.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *